Home » Stoelen

Stoelen

XIDIT

XIDIT

» Bekijk alle producten in XIDIT

Jenny

Jenny

De designstoel JENNY is gemaakt van recyclebaar en kleurecht polypropyleen. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Verkrijgbaar in 8 kleuren. Stapelbaar tot 6 stuks.
» Bekijk alle producten in Jenny

Ola

Ola

Designstoel van recyclebaar polypropyleen en voorzien van geannodiseerde aluminium poten. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Verkrijgbaar in 7 kleuren. Stapelbaar tot 4 stuks.
» Bekijk alle producten in Ola

Super Jenny

Super Jenny

Designstoel met geintegreerde armleggers. Gemaakt van recyclebaar polypropyleen en van geannodiseerde aluminium poten. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Verkrijgbaar in 8 kleuren. Stapelbaar tot 4 stuks.
» Bekijk alle producten in Super Jenny

Coccolona

Coccolona

Designstoel van 100% polypropyleen. Zitting voorzien van "afwatering". Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Verkrijgbaar in 6 kleuren. Stapelbaar tot 4 stuks.
» Bekijk alle producten in Coccolona

John

John

John is kunststof en rotatie gegoten (hol van binnen). U kunt normaal plaatsnemen, of achterstevoren. Dan heeft u een plekje voor de Ipad, bijvoorbeeld. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Verkrijgbaar in 10 kleuren.
» Bekijk alle producten in John

Beato Pouf & Pacifico Table

Beato Pouf & Pacifico Table

Opvallende poef en salontafel van rotatie gegoten kunststof. In ijswit of ivoorwit. Poef Beato en tafel Pacifico zijn licht in gewicht en hol van binnen. Geschikt voor buiten gebruik.
» Bekijk alle producten in Beato Pouf & Pacifico Table

Sereno

Sereno

Deze bijna 150 centimeter hoge stoel is een vervolg op de Beato poef en de Pacifico salontafel. Geschikt voor buiten gebruik. Uit 1 stuk (rotatie) gegoten kunststof en in 2 kleuren verkrijgbaar. Ivoor en ijswit.
» Bekijk alle producten in Sereno