Home » Stoelen

Stoelen

XIDIT

XIDIT

» Bekijk alle producten in XIDIT

Jenny

Jenny

De designstoel JENNY is gemaakt van recyclebaar en kleurecht polypropyleen. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Verkrijgbaar in 8 kleuren. Stapelbaar tot 6 stuks.
» Bekijk alle producten in Jenny

Ola

Ola

Designstoel van recyclebaar polypropyleen en voorzien van geannodiseerde aluminium poten. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Verkrijgbaar in 7 kleuren. Stapelbaar tot 4 stuks.
» Bekijk alle producten in Ola

Super Jenny

Super Jenny

Designstoel met geintegreerde armleggers. Gemaakt van recyclebaar polypropyleen en van geannodiseerde aluminium poten. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Verkrijgbaar in 8 kleuren. Stapelbaar tot 4 stuks.
» Bekijk alle producten in Super Jenny

Coccolona

Coccolona

Designstoel van 100% polypropyleen. Zitting voorzien van "afwatering". Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Verkrijgbaar in 6 kleuren. Stapelbaar tot 4 stuks.
» Bekijk alle producten in Coccolona

John

John

John is kunststof en rotatie gegoten (hol van binnen). U kunt normaal plaatsnemen, of achterstevoren. Dan heeft u een plekje voor de Ipad, bijvoorbeeld. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Verkrijgbaar in 10 kleuren.
» Bekijk alle producten in John

Sereno

Sereno

Deze bijna 150 centimeter hoge stoel is een vervolg op de Beato poef en de Pacifico salontafel. Geschikt voor buiten gebruik. Uit 1 stuk (rotatie) gegoten kunststof en in 2 kleuren verkrijgbaar. Ivoor en ijswit.
» Bekijk alle producten in Sereno