Home » Home

Home


XIDIT
 is uw producent van het tuinproduct in cortenstaal, aluminium en ander metaal!

XIDIT is leverancier, maker en ontwikkelaar van producten van cortenstaal, aluminium en ander metaal. Wij leveren u graag de cortenstalen en aluminium producten uit ons standaardprogramma van tuinblokken, presentatiezuilen, plantenbakken, tafels, banken, stoelen, borderranden, schuttingen, vuurkorven, vuurschalen, verlichting en waterelementen.

Naast de producten uit het standaardprogramma in cortenstaal en aluminium denken wij graag met u mee en adviseren u met betrekking tot uw eigen ontwerpen.
Wellicht heeft u liever niet de roestkleur van het cortenstaal, maar iets heel anders. Wij leveren aluminium producten in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Gaat uw voorkeur uit naar een andere maatvoering, misschien een heel ander product?
Neemt u contact met ons op en na bespreking zal blijken dat bij XIDIT in cortenstaal, aluminum en ander metaal zeer veel mogelijk is. De uitvoering van deze maatwerk-ontwerpen, cortenstaal en anderzins, voeren wij uit in eigen beheer.

Naast de zelfgemaakte producten bieden wij u ook een aantal handelsproducten aan die goed bij onze eigen producten passen. 


Bekijk ook ons youtube kanaal.

XIDIT:
De Hemmen 10a
9206 AG DRACHTEN
T. 0512-595210
E. info@xidit.nl